اوباما که حامي فتنه سال 88 بود در برابر اعلام پيروزي ترامپ قبل از شمارش آرا انتخاباتي گفت: «اين کاري است که يک ديکتاتور بيفايده و ذليل انجام ميدهد.»
به گزارش هفت چشمه به نقل از شبکه اطلاع رساني راه دانا؛ تحولات انتخابات آمريکا که بسيار دير هنگام نتيجه آن اعلام شد در خود مسائل خاصي را مستتر دارد.يکي از همين موارد مسئله تقلبي است که «دونالد ترامپ» درباره شمارش آرا مطرح کرد و هنوز هم بر خلاف سنت مالوف انتخابات آمريکا به عنوان نامزد شکست خورده به فرد پيروز تبريک نگفته است.
شمارش انتخابات آمريکا در حالي که به سرعت پيش مي رفت و در چند ايالت جمهوري خواهان پيش بودند روندي بسيار کند به خود گرفت و از همين جا تيم ترامپ اعلام تقلب در شمارش آرا را پيش کشيد.
«رودي جولياني» وکيل ترامپ، تاکيد مي کند که از نظر رياضي غيرممکن است که دونالد ترامپ که در انتخابات جلو بود، ناگهان عقب بيفتد.
هر چند که مطرح مي شود که نتيجه اين انتخابات را آراي پستي تغيير داد؛ هر چند که تيم ترامپ معتقد است که در آراي پستي راي از جانب افرادي که در قيد حيات نيستند صادر شده و همچنين آراي نظاميان آمريکايي گم شده است.
به هر جهت اين ادعاها از سوي کانديداي مغلوب انتخابات آمريکا وجود دارد و وکيل ترامپ پيگير شکايت وي است اما موضوع مهم تطبيق انتخابات آمريکا با ادعاي تقلب در انتخابات ايران در سال 88 است که به اردوکشي خياباني منجر شد. در آن زمان آمريکايي ها به طور کاملا تخريب گرانه اي عليه فضاي داخلي ايران براي اجراي انقلاب مخملين اقدام کردند.
«باراک اوباما» رئيس جمهور وقت امريکا چندين بار موضع عليه کشورمان گرفت اما حالا اين فرد در انتخابات آمريکا در مقابل ادعاهاي ترامپ جملات قابل تاملي را بيان مي کند.
رئيسجمهور پيشين امريکا از «دونالد ترامپ»، رئيسجمهور فعلي اين کشور به دليل تشکيک در نتايج انتخابات رياستجمهوري اين کشور انتقاد کرد و او را «ديکتاتور بيفايده» توصيف کرد.
رئيس جمهور حامي فتنه سال 88 درحالي اين سخنان را بر زبان مي آورد که در انتخابات رياست جمهوري ايران يکي از سران فتنه شب انتخابات خود را به طور کاملا زودهنگام و قبل از اتمام شمارش آرا پيروزي اين رقابت ها ناميد و در انتهاي شمارش آرا نيز فرد مغلوب نام گرفت.
اوباما که در يک تجمع انتخاباتي در «ميامي» به نيابت از «جو بايدن»، نامزد حزب دموکرات در انتخابات رياستجمهوري ۲۰۱۶ صحبت ميکرد گفت که ترامپ ممکن است «قبل از شمارش همه آرا اعلام پيروزي کند. اين کاري است که يک ديکتاتور بيفايده انجام ميدهد. اگر کسي به دموکراسي اعتقاد داشته باشد بايد بخواهد که همه آرا شمارش شوند.»
جالب توجه است که سياستمدران آمريکايي بخصوص جمهوري خواهان که هم حزبي ترامپ هستند نيز با وي همراني نکردند و «جورج بوش پسر» به فرد پيروز انتخابات آمريکا نيز تبريک گفت.
«محمد ايماني» فعال رسانه اي و روزنامه نگار در اين حوزه مي نويسد: « سياستمداران در آمريکا، اين قدر شعور دارند که وقتي نامزدشان ترامپ، زير ميز نظام مي زند و آشوب به پا مي کند، پشت او را خالي کنند و بگويند ما تا انتخابات با تو بوديم و در آشوب افکني پس از آن، با تو همراهي نمي کنيم...»
اين موضوع يک مسئله بسيار روشن سياسي را مطرح مي کند و آن حفظ ساختار سياسي و حاکميتي و انتخاباتي است و حل مسائل در چارچوب قانوني آن است. متاسفانه حوادث سال 88 هزينه هاي زيادي براي کشورمان در بر داشت. برخي با دموکراسي خياباني سعي داشتند بدعتي بزرگ را در انتخابات رياست جمهوري حاکم کنند. اگر رهبر معظم انقلاب و مردم فهيم جلوي اين بدعت را نمي گرفتند به هيچ عنوان دموکراسي و انتخاباتي در ايران نمي توانست به خوبي برگزار شود.
انتهاي پيام/